Ambition Dott Ilag Essential 28 cm (22319)

Ambition Dott Ilag Essential 28 cm (22319)

de la 77,45 RON 2 oferte

Ofertele pentru produsul

 

AMBITION 22319 Dott Ilag Essential Tigaie 28cm (22319)

77,45 RON
+ 14,28 RON costul livrarii
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
ipon.ro

Mai multe oferte

 

AMBITION Tigaie universala 28cm, invelis Ilag Essential, Dott (5629)

107,60 RON
+ 20,00 RON costul livrarii
In stoc
spre magazin »
dajarmagazin.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 77,45 RON

Descrierea produsului
Ambition Dott este o colectie de tigai moderne din aluminiu gros cu maner din otel si indicator de caldura HEAT Control. Tigaile au un finisaj elegant periat la exterior, in interior sunt acoperite cu stratul antiaderent original elvetian ILAG Essential cu proprietati antiaderente foarte bune si rezistenta foarte buna la abraziune. Manerele sunt fabricate din otel inoxidabil, sunt fixate cu nituri, ceea ce asigura o durabilitate excelenta. Toate produsele din linia Dott au indicator de incalzire a tigaii HEAT Control, sub forma de punct rosu pe fundul tigaii care Isi schimba culoarea sub influenta temperaturii, semnaland momentul in care se atinge temperatura optima pentru prajire. Tigaile sunt adaptate pentru utilizare pe toate tipurile de aragaz, inclusiv masinile de gatit cu inductie si pentru utilizare in cuptor pana la 220 ° C. Se pot spala si in masina de spalat vase.


Denumiri similare la Vas, tigaie Ambition Dott Ilag Essential 28 cm (22319): Dott Ilag Essential 28 cm 22319, DottIlagEssential28cm22319, Dott Ilag Essential 28 cm ( 22319)


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.