Grunberg PC7 7 l

Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Grunberg Oala sub presiune cu capac din sticla Grunberg PC7, 7 litri

139,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
magazinulmagic.ro
 

Grunberg Oala sub presiune Grunberg, 7 l, capac din sticla, diametru 18 cm (PC7)

143,00 RON
In stoc
spre magazin »
shopu.ro

Mai multe oferte

 

Grunberg Oala sub presiune cu capac din sticla, 7l, Grunberg PC7 (PC7)

139,20 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
shopr.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 139,00 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Grunberg: Grunberg Vas, tigaie

Perfect Home 9 l 10064 Vas, tigaie de la 143,10 RON Perfect Home 9 l 10064 Lamart LTDSD4 4 l 22 cm (42000588) Vas, tigaie de la 343,21 RON Lamart LTDSD4 4 l 22 cm (42000588) Lamart Pression LTDSD6 6 l (42000589) Vas, tigaie de la 331,99 RON Lamart Pression LTDSD6 6 l (42000589) Perfect Home 13 l 92122 Vas, tigaie 175,00 RON Perfect Home 13 l 92122
Descrierea produsului
Tip Oala sub presiune
Numar vase 1 buc

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Oala sub presiune din inox,  marca Grunberg PC7, capacitate 7 litri. Oalele sub presiune sunt cunoscute si dupa denumirea de cucta. Oala sub presiune este o ustensila indispensabila din bucataria oricarei femei moderne. Este indicat sa folositi o oala cu fierbere sub presiune mai ales in cazul retetelor care au un timp de preparare mai mare de 45 de minute. Oala sub presiune scade timpul de pregatire a mancarii datorita temperaturii mai ridicate care se creeaza in interior. Alimentele gatite in oala sub presiune isi pastreaza vitaminele si minerale, mancarea fiind mai gustoasa si mai sanatoasa. Sunt realizate din inox de calitate 18/10, cu baza groasa, in trei straturi, cu un strat de aluminu la interior care distribuie uniform temperatura pe toata suprafata. Se poate folosi pe orice tip de sursa de caldura, inclusiv pe plita cu inductie. Se poate spala in masina de spalat vase. Ideea inventarii oalei sub presiune se bazeaza pe un principiu esential in fizica, si anume faptul ca apa nu fierbe intotdeauna la 100 grade Celsius, punctul de fierbere a apei depinzand de presiunea atmosferica. In orice tip de oala traditionala, apa fierbe la o temperatura de aproximativ 100 grade Celsius si nu este posibil sa supui alimentele unei temperaturi mai mari decat aceasta. La oala sub presiune este insa posibil sa blochezi eliminarea aerului si a aburilor, ceea ce va determina o crestere a presiunii din interior, care va ajunge la valori mari. Temperatura de fierbere va creste pana la 120 grade C sau chiar mai mult, iar timpul de preparare se va reduce astfel foarte mult.   Pentru a se evita presiunea si temperaturile foarte inalte, coacerea se poate regla printr-o valva de siguranta, aceasta fiind principala inovatie tehnica a oalei sub presiune. In cazul unei presiuni excesive, valva se va ridica si va permite eliminarea vaporilor de abur si a picaturilor de apa. Astfel temperatura va scadea sub 100 grade C, iar presiunea se va normaliza. Avantajele folosirii oalei sub presiune: Cel mai important avantaj este cu siguranta economia de timp. Consumul de energie se reduce, deoarece pierderile de caldura sunt minime si coacerea se face la foc mic. De asemenea, oala sub presiune ajuta in general la pastrarea diferitelor substante nutritive, iar pentru pregatirea alimentelor se folosesc cantitati mai mici de grasime si apa. Un dezavantaj al acestui sistem de gatire sub presiune este ca nu se poate folosi in cazul tuturor retetelor. Printre alimentele cele mai potrivite sunt cerealele si legumele care fierb mai greu, dar si carnea. Oala sub presiune este indicata mai ales in cazul retetelor care au un timp de preparare mai mare de 45 de minute, cum ar fi ciorbele, supele, stufatul, tocanitele, mancarurile pe baza de carne care necesita o fierbere indelungata (vita, oaie etc). Oala sub presiune nu este recomandata in cazul alimentelor sensibile la caldura, cum este uleiul de floarea-soarelui, si nici in cazul alimentelor care se gatesc rapid, de exemplu pilaful, sau care necesita un timp de coacere precis. Reguli pentru folosirea corecta a oalei sub presiune: Evitati sa umpleti prea mult oala, pentru ca alimentele sa nu astupe valva de siguranta. Incercati sa nu depasiti 2/3 din capacitatea totala a oalei sub presiune. Deschideti capacul oalei numai cand suieratul a disparut, aratand ca presiunea din interior e egala cu aceea din exterior; spalati bine oala, mai ales in zona garniturii, evitand sa folositi materiale abrazive sau care contin clor. Caracterstici:
Manerele sunt nituite si parte integranta din produs.
Capacitate: 7 litri.
Gatiti repede si sanatos, iar legumele isi pastreaza vitaminele si mineralele precum si gustul natural.
Dubla siguranta: supapa pentru reglarea presiunii si supapa de siguranta
Fund triplu stratificat pentru distribuirea uniforma a caldurii.
Poate fi folosita pe orice tip de plita sau aragaz.


Denumiri similare la Vas, tigaie Grunberg PC7 7 l: PC 7 7 l, PC77l


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.